Behöver du mer förråd?

Förrådsutrymmen är av någon anledning aldrig tillräckliga. Om du behöver ett tillfälligt förråd för saker som du inte använder så ofta, kan SelfGo Storage vara ett alternativ.

Placeholder-bild

SelfGo Storage är en magasineringstjänst där förrådet kommer hem till dig. Grundaren David Palmertz stötte på konceptet i USA och plockade med det till Sverige. Ett färdigt förråd kommer på släpvagn hem till din port, du fyller det och sedan hämtas det igen för magasinering utanför stan. Ett perfekt upplägg för den som inte har bil och vill slippa hyrbil.

Hyresgäster hos Hässelby Hem får 15 % rabatt på de tre första månadshyrorna för förrådet. Dessutom får du en gratis utkörning av förråd och släpvagn om du hyr längre än tre månader, samt 10 % rabatt på förrådshyran om du tecknar dig för ett år eller längre.

Läs mer och boka på selfgostorage.se. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Fyll i i övrigt-rutan att du är hyresgäst hos Hässelby Hem.

Ansvaret för tjänsten ligger helt och hållet hos SelfGoStorage och kontrakt för förrådshyra skrivs med dem.

logotyp

Dataskyddspolicy

Copyright 2024 Hässelby Hem AB
alla rättigheter reserverade