Testa bildelning till sommarens utflykter

Behöver du bara bil ibland? Genom att hyra i stället för att äga bil gör du både klimatet och din plånbok en tjänst, och Hässelby Hem har ett samarbete med bildelningstjänsten M där du kan hyra bil för ett par timmar upp till flera veckor.

Placeholder-bild

Bildelning är inte riktigt samma sak som att hyra en bil. Digitalisering har gjort det möjligt att göra processen enklare, och det går ofta till så att du bokar en bil i en app för att sedan hämta upp den genom att låsa upp bilen med mobilen. Du behöver varken kort, koder eller nycklar.

M har stationer på över 250 ställen i Stockholm och flera av dem ligger i Hässelby. Perfekt när du vill ha bil i ett par timmar för någon av sommarens alla utflykter eller när du ska i väg på en långhelg.

– Du får helt enkelt tillgång till bil, utan att behöva äga den med allt vad det innebär. Det är lite som Spotify där du har all musik i en app istället för hyllor fulla av skivor hemma, berättar Anna Eriksson från bildelningstjänsten M.

Läs mer om samarbetet med M här.

logotyp

Dataskyddspolicy

Copyright 2024 Hässelby Hem AB
alla rättigheter reserverade

Till toppen