Du vet väl om att du har öppet fibernät i din lägenhet?

Alla Hässelby Hems lägenheter är utrustade med öppet fibernät. Det betyder att du som hyresgäst kan välja vilken tjänsteleverantör av bredband, tv och telefoni du vill och är inte bunden till ett företag. Och med anslutningar hela vägen in i ditt vardagsrum kan du räkna med det snabbaste och mest driftsäkra näten som finns.

Placeholder-bild

Som hyresgäst hos Hässelby Hem har du ett öppet fibernät installerat i din lägenhet. Fibernätet ersätter det tidigare kabel-TV-nätet. Ett öppet fibernät innebär att du som hyresgäst kan välja mellan olika tjänsteleverantörer, för att köpa TV, bredband eller IP-telefoni.

Genom fibernätet får du tillgång till tjänsteportalen Zmarket Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Enklast kan det beskrivas som en digital marknadsplats som erbjuder digitala kommunikationstjänster. Här kan du exempelvis välja bland marknadens bästa bredbandstjänster samt få erbjudanden och möjlighet att jämföra TV-leverantörer. Du kan också få gratis och neutral rådgivning om du är osäker på vad som passar just dig.

logotyp

Dataskyddspolicy

Copyright 2024 Hässelby Hem AB
alla rättigheter reserverade