100 % godkända hos Läxhjälpen

Hässelby Hems mångåriga samarbete med Läxhjälpen på Smedshagsskolan ger goda resultat: Läsåret 2021-2022 fick 100 % av eleverna som gått på läxhjälpsprogrammet gymnasiebehörighet! Snitt för Stockholm var 76 %.

Placeholder-bild

Foto: Läxhjälpen

Läxhjälpen är en stiftelse som riktar in sig på elever som riskerar att inte bli behöriga till gymnasiet. Alla läxhjälpare är universitets- och högskolestudenter, och det är Hässelby Hem som finansierar Läxhjälpen på just Smedshagsskolan, och har gjort så i över ett decennium.

– På Hässelby Hem är vi jätteglada över de här siffrorna, och ser ett stort värde i att fortsätta stötta Läxhjälpen här i Smedshagen, säger Peter Leskinen, förvaltningschef på Hässelby Hem.

 

KAN DU INSPIRERA, ENGAGERA OCH STUDIEMOTIVERA?

Då kanske du är förebilden vi behöver!

Stiftelsen Läxhjälpen är en icke vinstdrivande stiftelse som hjälper barn och unga att klara grundskolan, så att de kan komma in på gymnasiet och växa upp med självförtroende inför framtiden.
Nu söker vi universitets- och högskolestudenter som vill hjälpa fler elever
att klara skolan. Läxhjälpen är gratis för elever, men som läxhjälpare får du ett flexibelt och betalt extrajobb.
Läs mer om hur du kan göra skillnad genom att bli läxhjälpare på laxhjalpen.se/bli-laxhjalpare Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Källa: Läxhjälpen

logotyp

Dataskyddspolicy

Copyright 2024 Hässelby Hem AB
alla rättigheter reserverade