Nystartad Nattvandrargrupp i Hässelby

Nattvandrarna är en ideell organisation som finns över hela landet, där ungdomar finns. Nu startar en ny grupp i Hässelby.

Placeholder-bild

Nattvandrarna Sverige startade i samband med kravallerna i Kungsträdgården 1989. Syftet och målet med nattvandring är att det ska finnas vuxna förebilder, medmänskligt stöd och social trygghet bland unga människor som rör sig ute på kvällar och nätter. Den gula jackan har blivit en etablerad trygghetssymbol.

Nattvandrarna har precis startat en ny grupp här i Hässelby så det känns viktigt att stötta dem som jobbar för att det ska vara lugnt ute på gatorna och finns till för de unga, säger Peter Leskinen, områdeschef på Hässelby Hem.

logotyp

Dataskyddspolicy

Copyright 2024 Hässelby Hem AB
alla rättigheter reserverade

Till toppen